Zoals veel bedrijven in deze branche zijn wij ook klein begonnen in 1995, eerst vanuit huis met een verhuurwagen voor de deur waar we ook evenementen mee deden.

Na een uitbreiding naar 3 wagens zijn we verhuisd naar Eefde waar we 10 jaar gewerkt hebben aan de uitbreiding van ons wagenpark dat nu uit 10 verkoopwagens bestaat, en in die tijd zijn we ook een ijsgroothandel voor het Belgische merk IJsboerke geworden.

In 2015 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie aan de Hamburgweg 11 in Deventer waar we meer ruimte hebben voor uitbreiding.

Onderhand hebben we veel ervaring in de verhuur van verkoopwagens en evenementencatering. Veel kleine en grote bedrijven en verenigingen zijn al jaren klant bij ons en we hebben ondertussen al op vele grote evenementen onze diensten mogen verlenen.

Dus bent u op zoek naar een verkoopwagen voor 1 dag, 365 dagen, of een cateraar voor 25 tot 25.000 personen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze service

Brengen en halen

Wij leveren onze snackwagens klaar voor gebruik en halen ze ook weer op. De kosten zijn afhankelijk van de afstand.

Passend gereedschap

Bij elke verhuur leveren we passend gereedschap, zoals patatschepjes en vergieten. Voor speciale wensen bieden we een uitgebreid en flexibel assortiment.

Kosteloos vet afvoeren

Het gebruikte frituurvet kunt u na gebruik in de pannen laten zitten. Wij zullen dit geheel kosteloos voor u afvoeren.