Verkoopwagen 9

Dagprijs €375 Meerdaagse prijs €700

Verkoopwagen 9

Dagprijs €375 Meerdaagse prijs €700

Deze wagen van 5 meter met een 5 pans elektronisch gestuurde frituur van Perfecta is één van de zwaarste wagens die te huur is in Nederland, met zijn 4 ronde ketels van 32 KW elk en 3 mands snack frituur van 20 KW is deze combinatie goed voor 148 KW. Verder voorzien van een koelkast met 4 deuren en 1 koelkast met 2 deuren want voor vriezen is er in deze wagen tijd.

Deze wagen is geschikt voor grote evenementen zoals een grote kermis, tent feesten, muziek evenementen, voetbal stadions.

De frituuroven is gasgestookt, de wagen wordt geleverd met het standaard gereedschap set evenals een branddeken en brandblusser.

Offerte aanvragen

Nog vragen? Bel 06 20030624 voor meer informatie

Merk Humbaur
Pannen Perfecta - 5 pans
Koeling Ja - 6 deurs
Vriezer
Werkbank
Vitrine
Gootsteen
Gas Op aanvraag
Patat
Oliebollen
Vis
Snacks
Offerte aanvragen Verkoopwagen 9
  • Brengen en halen
  • Passend gereedschap
  • Kosteloos vet afvoeren
Liever even bellen? 06 20030624

Onze service

stars stars stars stars
"Wij hebben onlangs een stretchtent gehuurd voor ons evenement en het was een geweldige keuze! De tent zag er prachtig uit, was stevig opgezet en bood perfecte beschutting."
Anna
stars stars stars stars stars
"Wij hebben onlangs een patatwagen gehuurd en het was een fantastische ervaring! De wagen was goed uitgerust en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Erik was erg behulpzaam en alles verliep vlekkeloos van begin tot eind. Zeker een aanrader en we zullen in de toekomst zeker opnieuw van deze service gebruik maken. Heel erg bedankt voor de geweldige service!"
Martijn