Verkoopwagen 8

Dagprijs €350 Meerdaagse prijs €650

Verkoopwagen 8

Dagprijs €350 Meerdaagse prijs €650

Dit is een echte knaller voor grote evenementen, de elektronisch gestuurde 6 pans frituur van Perfecta behoeft alleen maar met een schakelaar aangezet te worden.

Deze 5 meter lange wagen is naar onze informatie de enige in Nederland die uitgevoerd is met 6 ronde pannen met 102 KW, toch heeft de wagen nog veel werkbank ruimte. Verder is de wagen voorzien van een koelkast met 3 deuren en een staande vrieskast.

Deze wagen is geschikt voor grote evenementen zoals een grote kermis, tent feesten, muziek evenementen, trekker trek, auto cross, voetbal stadions.

De frituuroven is gasgestookt, de wagen wordt geleverd met het standaard gereedschap set evenals een branddeken en brandblusser.

Offerte aanvragen

Nog vragen? Bel 06 20030624 voor meer informatie

Merk Humbaur
Pannen Perfecta - 6 pans
Koeling Ja - 3 deurs
Vriezer
Werkbank
Vitrine
Gootsteen
Gas Op aanvraag
Patat
Oliebollen
Vis
Snacks
Offerte aanvragen Verkoopwagen 8
  • Brengen en halen
  • Passend gereedschap
  • Kosteloos vet afvoeren
Liever even bellen? 06 20030624

Onze service

stars stars stars stars stars
"Wij hebben onlangs een patatwagen gehuurd en het was een fantastische ervaring! De wagen was goed uitgerust en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Erik was erg behulpzaam en alles verliep vlekkeloos van begin tot eind. Zeker een aanrader en we zullen in de toekomst zeker opnieuw van deze service gebruik maken. Heel erg bedankt voor de geweldige service!"
Martijn
stars stars stars stars
"Wij hebben onlangs een stretchtent gehuurd voor ons evenement en het was een geweldige keuze! De tent zag er prachtig uit, was stevig opgezet en bood perfecte beschutting."
Anna