Verkoopwagen 5

Dagprijs €225 Meerdaagse prijs €425

Verkoopwagen 5

Dagprijs €225 Meerdaagse prijs €425

Deze wagen is er één van de grotere types, met zijn 4.1 meter binnenruimte is dit een wagen waar u makkelijk in werkt met meerdere personen.

De elektronisch gestuurde 4 pans Perfecta frituur met 76 KW behoeft alleen maar met een schakelaar aangezet te worden, de frituuroven heeft 3 ronde frituren en 1 frituur met 2 manden. Tevens heeft deze wagen een grote vrieskist en een koelkast met 3 deuren. De wagen heeft ook een gootsteen met een warmwater mogelijkheid dmv een gardena aansluiting. Zeer geschikt als mobiele keuken, maar ook voor de grotere tent feesten, braderieén, markten, muziek evenementen, trekker trek, auto cross, voetbal stadions.

De frituuroven is gasgestookt, de wagen wordt geleverd met het standaard gereedschap set evenals een branddeken en brandblusser.

Offerte aanvragen

Nog vragen? Bel 06 20030624 voor meer informatie

Merk Dutchtrailer
Pannen Perfecta 76 KW - 4 pans
Koeling Ja - 3 deurs
Vriezer
Werkbank
Vitrine
Gootsteen
Gas Op aanvraag
Patat
Oliebollen
Vis
Snacks
Offerte aanvragen Verkoopwagen 5
  • Brengen en halen
  • Passend gereedschap
  • Kosteloos vet afvoeren
Liever even bellen? 06 20030624

Onze service

stars stars stars stars stars
"We hebben met enorm veel plezier gebarbecued voor 150 man met de smoker! Alles was fantastisch geregeld en stond perfect klaar. De smoker was een groot succes, dit gaan we zeker vaker doen! Heel erg bedankt!"
Het feestvarken!
stars stars stars stars stars
"Wij hebben onlangs een patatwagen gehuurd en het was een fantastische ervaring! De wagen was goed uitgerust en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Erik was erg behulpzaam en alles verliep vlekkeloos van begin tot eind. Zeker een aanrader en we zullen in de toekomst zeker opnieuw van deze service gebruik maken. Heel erg bedankt voor de geweldige service!"
Martijn