Stretchtent 1

Stretchtent 1

De stretchtent is een stijlvolle sfeermaker. Door de veelzijdigheid in opbouwmogelijkheden is een stretchtent zeer geschikt voor allerlei creatieve ideeën en concepten. Wij denken graag met u mee, zijn flexibel in de planning en wij verzorgen voor de volledige op- en afbouw. De opbouw vindt 1 dag van te voren plaats. De afbouw vindt 1 dag na afloop plaats. De stretchtent is 100% waterdicht, M2 brandwerend gekeurd en bijna overal plaatsbaar.

De stretchtent kan ingezet worden voor vele gelegenheden:
– Bruiloften
– Culinaire evenementen
– Podium overkappingen
– Terras & Lounge overkapping
– Festivals
– Bedrijfsfeesten
– (Privé) feesten
– Opening, lancering of introductie

Offerte aanvragen

Nog vragen? Bel 06 20030624 voor meer informatie

Merk Bever
Haringen
Tafels Op aanvraag
Krijtborden Op aanvraag
Offerte aanvragen Stretchtent 1
  • Brengen en halen
  • Passend gereedschap
  • Kosteloos vet afvoeren
Liever even bellen? 06 20030624

Onze service

stars stars stars stars stars
"We hebben met enorm veel plezier gebarbecued voor 150 man met de smoker! Alles was fantastisch geregeld en stond perfect klaar. De smoker was een groot succes, dit gaan we zeker vaker doen! Heel erg bedankt!"
Het feestvarken!
stars stars stars stars stars
"Wij hebben onlangs een patatwagen gehuurd en het was een fantastische ervaring! De wagen was goed uitgerust en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Erik was erg behulpzaam en alles verliep vlekkeloos van begin tot eind. Zeker een aanrader en we zullen in de toekomst zeker opnieuw van deze service gebruik maken. Heel erg bedankt voor de geweldige service!"
Martijn