Verkoop van ijs

Cateringservice van Dijk is nu ook: IJsgroothandel van Dijk

In tijden van economische malaise is de inkoop een belangrijk aspect. Door voordelig in te kopen kunt u er voor zorgen dat u uw marges en winst kunt zekeren. Bij het goedkoop inkopen bestaat het risico dat de kwaliteit in het geding komt maar dat zal u met IJsboerke niet gebeuren. U wilt immers de kwaliteit van uw dienstverlening en producten hoog houden, wat betekent dat de prijs/kwaliteitsverhouding moet kloppen. IJsgroothandel van Dijk kan u hierbij helpen.

Wij zijn een bezorgende groothandel van IJsboerke, die wordt geproduceerd door de 'Belgian Ice-cream Group' (BIG) de grootste ijsproducent van Belgiƫ. Het ijs dat wij importeren is uitsluitend van hoge kwaliteit. De Belgian Ice-cream Group combineert oude tradities bij het maken van ijs met de modernste technieken.

Naast het ijs van de Belgian Ice-cream Group zijn wij ook een verkooppunt van Hartog ijsbereiding uit Doetinchem, een ijsbereider van Nederlandse bodem waarvan wij stellen dat zij ook een zeer goede prijs en kwaliteit hanteren.

Al onze producten worden rijkelijk ondersteund door middel van representatief p.o.s. materiaal zoals: vriezers, prijskaarten, parasollen en vlaggen.

klik hier voor onze bestelsite!